Darujte
zdravie a krásu
článok / Jún 19 2020

CO2 resurf – laserový zákrok pre čistú pleť s mladistvým vzhľadom

Laserový resurf priniesol do estetickej medicíny revolúciu. Pokožka sa po laserovom zbrúsení povrchu epidermis zbaví pigmentácií a jemných vrások, ale aj prípadných rozšírených cievok v horných vrstvách kože a pigmentácií.

 

CO2 resurf  Žilina - Klinika Zdravia

 

Laserový zákrok aktivuje zvýšenú tvorbu kolagénu, vďaka čomu dochádza k prirodzenému spevneniu a liftingu kože na dlhé obdobie. To navracia pleti mladistvý vzhľad a výsledkom zákroku je tiež jemnejšia, čistejšia pleť.

 

Laserový resurf odporúčame a v dermatologickej ambulancii na Klinike Zdravia úspešne prevádzame napríklad v nasledovných prípadoch.

 

Akné – laserovým resurfom vieme efektne zbrúsiť jazvičky a jamôčky po akné. Napríklad v oblasti tváre (čelo, líca, brada), ale v prípade potreby aj na iných častiach tela (hrudník, ramená, chrbát). Laserový resurf výborne zaberá aj pri hnisavých papulopustolóznych a komedonických akné, teda pri klasických hnisavých vyrážkach akné, dobre známych z puberty.

Jazvy – laserovým resurfom dosahujeme výborné výsledky pri poúrazových aj pooperačných jazvách, vytvorených počas a po ukončení procesu hojenia rany.

Pigmentové škvrny – nazývané aj lentigo alebo starecké škvrny, sú známe tiež pod názvom pečeňové škvrny. Vytvárajú sa väčšinou na tvári, chrbtoch rúk a predlaktiach, na ramenách a hornej časti trupu. Ide väčšinou o oblasti tela vystavované dlhodobému slnečnému žiareniu. Hnedé pigmentové škvrny sa v niektorých prípadoch sa môžu objaviť už po 30-ke, čo znova súvisí s vystavovaním sa slnku a životným štýlom. Riešením je laserový resurf.

Pehy (efelidy) – sú často estetický problém, najmä výrazné pehy na tvári a ramenách, ktoré sa v lete opticky ešte zvýrazňujú. Laserový resurf je účinný aj na pehy.

Výrastky a hrboľčeky na koži, ploché fibrómy či bradavičky – bez ohľadu na to, či ich tvorí keratotický nános zhrubnutej pokožky alebo zhluk spojivových buniek, ide znova o estetickú záležitosť pri ktorej dosahujeme laserovým resurfom výborné výsledky.

A na záver ešte spomeňme rozšírené povrchové cievky (teleangiektázie) – nepekné rozšírené červené cievky viditeľné často na nose a v oblasti líc. Vznik rozšírených povrchových cievok súvisí s vekom, životným štýlom a častým pobytom na priamom slnku. Pri rozšírených cievkach takisto pomáha zbrúsenie povrchovej vrstvy kože laserom.

Pomôžeme vám? Kontaktujte nás a dohodnite si vstupné vyšetrenie, pri ktorom vám náš skúsený dermatológ navrhne najlepšie riešenie vašich estetických aj zdravotných kožných problémov. Pre vašu spokojnosť spravíme maximum.

Zdieľať na sociálnych sieťach
Akcie, rady a tipy priamo na
váš email
Získajte prístup k limitovaným sezónnym zľavám na zákroky len pre odoberateľov newslettra. Tiež si budete môcť ako prví pozrieť videá s novinkami zo sveta zdravia a estetickej medicíny.
Odoslaním tohto formulára vyjadrujete súhlas so spracovaním osobných údajov za podmienok, ktoré sú dostupné na internetových stránkach www.klinikazdravia.sk/ochrana-osobnych-udajov
MUDr. TERÉZIA GRIGĽOVÁ dermatológ špecialista

Atestovaná kožná lekárka s viac ako 10 ročnou praxou v estetickej a korektívnej medicíne. Prax absolvovala na najlepších klinikách v Bratislave (Esthetic, Mediskin, Ústav lekárskej kozmetiky), kde mala možnosť pracovať s rôznymi laserovými a terapeutickými prístrojmi a spolupracovať s najlepšími odborníkmi na estetickú dermatológiu. Pri svojej práci tieto skúsenosti rada využíva a kombináciou rôznych techník sa snaží o čo najlepší výsledok pri riešení rôznych dermatologických problémov.

Podobné články
článok / Jún 18 2020
Mykóza nechtov, nazývaná aj nechtová pleseň alebo odborne onychomykóza, je infekčné ochorenie. Je mnoho spô...
článok / Dec 16 2022
Rádiofrekvencia aplikovaná na tvár. Rádiofrekvencia sa používa na omladenie tváre, spevnenie pleti a ...
článok / Dec 18 2020
Koža tvorí ochrannú bariéru pred vonkajšími vplyvmi a je najväčším zmyslovým orgánom. Na jej vzhľad vplývaj...
článok / Nov 10 2021
Celulitída je estetický problém, ktorý vďaka tenšej pokožke trápi rovnako štíhle ženy aj ženy plnších tvaro...