Darujte
zdravie a krásu
článok / Nov 17 2022

Omladzujúce platinové ošetrenie

Chcete zažiť luxusný a zmyslový zážitok?

 

Ošetrenie platinum facial je charakteristické ošetrenie proti starnutiu pokožky. Relaxačné a  omladzujúce ošetrenie s platinovou maskou, ktoré viditeľne pozdvihne, obnoví, spevní pokožku a tým pleti navráti mladistvý vzhľad.

Ako každé iné ošetrenie, aj toto ošetrenie začíname konzultáciou s lekárkou

Naša kozmetička následne vykoná povrchové čistenie pleti.  Súčasťou čistiaceho rituálu je aj aplikácia exfoliátora, ktorý sa pri kontakte s pokožkou  zahrieva vďaka prírodnému minerálu- zeolitu. Exfoliácia pôsobí po dobu 10 minút a  slúži na odstránenie odumretých buniek z povrchu pokožky.  

 

Lekárska kozmetika Žilina I Klinika Zdravia

 

Po tomto kroku nasleduje  masáž dekoltu, tváre a krku. Masáž ma rôzne benefity- dochádza k spevneniu kontúr, zlepšeniu prekrvenia, k návratu pružnosti a elasticity pokožky. Pleť nadobúda vypnutejší a oddýchnutejší vzhľad.

Špeciálnym krokom ošetrenia je aplikácia platinovej masky proti starnutiu. Táto maska je obohatená o čiastočky platiny, ktoré dodávajú jedinečný strieborný vzhľad masky. Mieša sa tesne pred aplikáciou a je aplikovaná na celú tvár- dokonca aj na zatvorené oči a ústa (voliteľné).  Po 10 minútovom pôsobení sa maska v gumovom stave jemne zloží z tváre. Pleť ostane žiarivá a nastáva okamžitý liftingový efekt.

Na záver sa na pleť aplikuje sérum s vitamínom C a následne hydratačným krémom s spf 30.

Ošetrenie je neinvazívne, bezbolestné a je možné ho vykonávať počas celého roka.  Je vhodné pre všetky typy pleti. Ošetrenie trvá 75 minút. Na dosiahnutie lepších výsledkov odporúčame ošetrenie absolvovať 5-6 krát v intervale každé 2-3 týždne.  Kontraindikácie: rosacea, rozšírené cievky, infekčné ochorenie kože, klaustrofóbia.

Cenu ošetrenia ako aj možnosť objednať sa nájdete tu.

Zdieľať na sociálnych sieťach
Akcie, rady a tipy priamo na
váš email
Získajte prístup k limitovaným sezónnym zľavám na zákroky len pre odoberateľov newslettra. Tiež si budete môcť ako prví pozrieť videá s novinkami zo sveta zdravia a estetickej medicíny.
Odoslaním tohto formulára vyjadrujete súhlas so spracovaním osobných údajov za podmienok, ktoré sú dostupné na internetových stránkach www.klinikazdravia.sk/ochrana-osobnych-udajov
MUDr. TERÉZIA GRIGĽOVÁ dermatológ špecialista

Atestovaná kožná lekárka s viac ako 10 ročnou praxou v estetickej a korektívnej medicíne. Prax absolvovala na najlepších klinikách v Bratislave (Esthetic, Mediskin, Ústav lekárskej kozmetiky), kde mala možnosť pracovať s rôznymi laserovými a terapeutickými prístrojmi a spolupracovať s najlepšími odborníkmi na estetickú dermatológiu. Pri svojej práci tieto skúsenosti rada využíva a kombináciou rôznych techník sa snaží o čo najlepší výsledok pri riešení rôznych dermatologických problémov.

Podobné články
článok / Sep 17 2020
 Čo je lipóm? Lipóm je najčastejšie malý, ostro ohraničený, pomaly (aj niekoľko mesiacov alebo rokov)...
článok / Dec 18 2020
Za sfarbenie pokožky a vlasov je zodpovedný pigment melanín, ktorý pokožku chráni pred škodlivými účinkami ...
článok / Nov 21 2022
Akné patrí medzi jedno z najčastejších ochorení pleti.  Vznik akné  môže závisieť od mnohých fakt...
článok / Dec 18 2020
Viditeľné cievky na tvári predstavujú predovšetkým estetický problém. Pacienti sa za ne hanbia, pretože v s...