Darujte
zdravie a krásu
článok / Nov 30 2023

Upokojujúce ošetrenie pleti

Začervenaná, citlivá a podráždená pleť, či pleť s rosaceou potrebuje veľmi jemné zaobchádzanie s kvalitnými produktami.

Pleť sa stáva citlivou v mnohých prípadoch až časom, preto je v prvom kroku nevyhnutná konzultácia s lekárom. Po konzultácií, kedy lekár posúdi stav pleti a odporučí Vám dané kozmetické ošetrenie, si prejdete k našej kozmetičke.

Ošetrenie pre citlivú pleť je upokojujúce a hydratačné. Nie je vhodné akékoľvek mechanické dráždenie pokožky, naparovanie či peeling.

Vašu pleť dôkladne odlíčime vhodnou kozmetikou a nanesieme zmäkčovadlo, ktoré necháme pôsobiť. Pleť následne jemne očistíme od odumretých buniek a nečistôt- bez mechanického čistenia, pomocou ultrazvukovej špachtle . Pre oddych a relax vykonávame jemnú bodovú masáž v kombinácií s mikromasážou očného okolia, ktorú ukončíme aplikáciou ukľudňujúcej a hydratačnej masky.V boji proti zápalu aplikujeme na 10-15min. LED lampu s červeným svetlom, ktoré pleť zároveň ukľudní. Ošetrenie ukončíme nanesením hydratačného krému pre citlivú pleť v kombinácií s SPF.

 

Ošetrenie je veľmi jemné, bezbolestné, ukľudňujúce a relaxačné. Je vhodné pre citlivú a podráždenú pleť, pleť s rosaceou alebo začervenaním. Ošetrenie trvá približne 75 minút a môžete ho absolvovať 1x za mesiac.

Zdieľať na sociálnych sieťach
Akcie, rady a tipy priamo na
váš email
Získajte prístup k limitovaným sezónnym zľavám na zákroky len pre odoberateľov newslettra. Tiež si budete môcť ako prví pozrieť videá s novinkami zo sveta zdravia a estetickej medicíny.
Odoslaním tohto formulára vyjadrujete súhlas so spracovaním osobných údajov za podmienok, ktoré sú dostupné na internetových stránkach www.klinikazdravia.sk/ochrana-osobnych-udajov
MUDr. TERÉZIA GRIGĽOVÁ dermatológ špecialista

Atestovaná kožná lekárka s viac ako 10 ročnou praxou v estetickej a korektívnej medicíne. Prax absolvovala na najlepších klinikách v Bratislave (Esthetic, Mediskin, Ústav lekárskej kozmetiky), kde mala možnosť pracovať s rôznymi laserovými a terapeutickými prístrojmi a spolupracovať s najlepšími odborníkmi na estetickú dermatológiu. Pri svojej práci tieto skúsenosti rada využíva a kombináciou rôznych techník sa snaží o čo najlepší výsledok pri riešení rôznych dermatologických problémov.

Podobné články
článok / Dec 18 2020
Koža tvorí ochrannú bariéru pred vonkajšími vplyvmi a je najväčším zmyslovým orgánom. Na jej vzhľad vplývaj...
článok / Aug 03 2016
O chirurgických zákrokoch v oblasti urológie sa toho veľa nehovorí. Pritom môžu zákroky ako obriezka či vaz...
článok / Nov 21 2022
Akné patrí medzi jedno z najčastejších ochorení pleti.  Vznik akné  môže závisieť od mnohých fakt...
článok / Mar 06 2016
Odstránenie ochlpenia na tele je dnes v estetickej medicíne žiadanou témou. Mať totiž hladké nohy bez holen...