Darujte
zdravie a krásu
článok / Nov 21 2022

Ošetrenie na rozšírené póry

Chcete aby vaša pleť žiarila ? Trpíte rozšírenými pórmi? Pomocou cielených aktívnych látok a jemnej exfoliácie pleti Vám dokážeme pomôcť.

Pleť je po ošetrení Pore refining facial vyhladená a póry sú na prvý pohľad menej viditeľné.

Ako každé iné ošetrenie, aj toto ošetrenie začíname konzultáciou s lekárom. Po konzultácii kozmetička, ako prvé vykoná povrchové čistenie pleti. Súčasťou ošetrenia je exfoliácia, ktorá nielen odstráni odumreté bunky z pokožky, zlepší textúru pleti, ale aj zlepšuje prestup aktívnych látok z následne aplikovaných produktov do pleti, čím navyšuje ich účinnosť.

Následne  po dobu 10 minút necháme pôsobiť naparovanie tváre, ktoré dopomôže póry otvoriť, vďaka čomu bude ich čistenie jednoduchšie. Pri ošetrení vykonávame mechanické ručné čistenie v kombinácií s čistením hydrabeauty, pri ktorom je aplikovaná na pleť kyselina mliečna. Kyselina mliečna odstráni kožný maz, zabezpečí sa intenzívne ošetrenie T-zóny a odstráni oxidované nečistoty usadené hlboko v póroch.

 

Hydrabeauty - dermatologická klinika Žilina I Klinika Zdravia

 

A aké by bolo ošetrenie bez relaxačnej masáže ? Krátka 15 min. masáž dekoltu, tváre a krku, ktorá ma rôzne benefity pre našu pleť - dochádza k spevneniu kontúr, zlepšeniu prekrvenia, k návratu pružnosti a elasticity pokožky. Pleť nadobúda vypnutejší a oddýchnutejší vzhľad.

Ošetrená pleť si oddýchne pri aplikácií masky Purifying Charcoal. Táto maska je obohatená o aktívne uhlie kombinované s ultraabsorbčným ílom, má antibakteriálny účinok, zmatňuje pleť a zjemňuje vzhľad rozšírených pórov.

 

Pore refining facial v Žiline I Klinika Zdravia

 

Po čistení a tonizácii pleti sa na záver v okolí očí aplikuje C- Tetra Eye sérum a následne hydratačný krém spolu s spf30.

Ošetrenie je neinvazívne a len veľmi jemne bolestivé. Je určené pre mastnú, problematickú a aknóznu pleť. Ošetrenie trvá 90 min. Pre dosiahnutie optimálnych výsledkov odporúčame ošetrenie opakovať v 3-4 týždňových intervaloch.

Kontraindikácie tohto ošetrenia sú rosacea, infekčné ochorenie kože, rozšírené cievky.

Cenu ošetrenia a možnosť objednať sa nájdete v sekcii lekárska kozmetika TU.

Zdieľať na sociálnych sieťach
Akcie, rady a tipy priamo na
váš email
Získajte prístup k limitovaným sezónnym zľavám na zákroky len pre odoberateľov newslettra. Tiež si budete môcť ako prví pozrieť videá s novinkami zo sveta zdravia a estetickej medicíny.
Odoslaním tohto formulára vyjadrujete súhlas so spracovaním osobných údajov za podmienok, ktoré sú dostupné na internetových stránkach www.klinikazdravia.sk/ochrana-osobnych-udajov
MUDr. TERÉZIA GRIGĽOVÁ dermatológ špecialista

Atestovaná kožná lekárka s viac ako 10 ročnou praxou v estetickej a korektívnej medicíne. Prax absolvovala na najlepších klinikách v Bratislave (Esthetic, Mediskin, Ústav lekárskej kozmetiky), kde mala možnosť pracovať s rôznymi laserovými a terapeutickými prístrojmi a spolupracovať s najlepšími odborníkmi na estetickú dermatológiu. Pri svojej práci tieto skúsenosti rada využíva a kombináciou rôznych techník sa snaží o čo najlepší výsledok pri riešení rôznych dermatologických problémov.

Podobné články
článok / Dec 18 2020
Viditeľné cievky na tvári predstavujú predovšetkým estetický problém. Pacienti sa za ne hanbia, pretože v s...
článok / Aug 03 2016
O chirurgických zákrokoch v oblasti urológie sa toho veľa nehovorí. Pritom môžu zákroky ako obriezka či vaz...
článok / Feb 15 2021
Rozšírené, výrazné žilky a metličky tmavočervenej, fialovej a modrej farby trápia vysoké percento populácie...
článok / Jún 19 2020
Alergia je precitlivenosť organizmu, prehnaná imunitná odpoveď na alergény okolo nás. Alergiu obvykle priam...