Darujte
zdravie a krásu
článok / Nov 10 2021

Nový pomocník nielen v boji s celulitídou - MagicPolar

Celulitída je estetický problém, ktorý vďaka tenšej pokožke trápi rovnako štíhle ženy aj ženy plnších tvarov. K účinnej liečbe rázovou vlnou ASWT pribudol na Klinike Zdravia ďalší pomocník, prístroj MagicPolar s rádiofrekvenčnou technológiou. 

 

O prístroji MagicPolar

Multipolárny rádiofrekvenčný prístroj MagicPolar je najmodernejšia generácia rádiofrekvenčnej terapie. Oproti svojim predchodcom monopolárnej, bipolárnej a tripolárnej rádiofrekvencie prináša komfort pri ošetrení, vyššiu účinnosť a bezpečnosť ošetrenia. 

Šesťpólový systém distribuuje energiu do rôznych hĺbok, čím znižuje koncentráciu tepla v jednom bode a zvyšuje účinnosť.

Prístroj má zabudovaný snímač teploty pre dosiahnutie optimálneho výkonu. Príliš nízka teplota ošetrovaného miesta nemá požadovaný terapeutický efekt, pri vysokej teplote hrozí riziko popálenia pokožky. 

Každá hlavica je vybavená LED svetelnou terapiou. Červené svetlo napomáha vitálnejšiemu vzhľadu, modré pôsobí dezinfekčne na pokožku s akné. 

 

Účinky terapie

  • Odbúravanie tuku

  • Redukcia celulitídy

  • Spevnenie pleti a zvýšenie jej elasticity

  • Omladenie tváre

  • Stimulácia rastu vlasov

 

Ako to funguje

Pôsobením rádiofrekvencie s intenzitou 1 MHz sa tukové bunky v pokožke zohrievajú. Tuk sa dostáva do medzibunkového priestoru, odtiaľ putuje to lymfatického a žilového systému a vylučovacím systémom opúšťa telo. Tukové bunky sa zmenšia, zlepší sa mikrocirkulácia a obnovia sa metabolické procesy, dochádza k redukcii celulitídy. 

Rádiofrekvencia Magic polar Žilina - Klinika Zdravia

 

Rádiofrekvencia s intenzitou 2 MHz spôsobuje zmrštenie kolagénových vlákien, pleť je okamžite vypnutá. Terapia z dlhodobého hľadiska vplýva na mladistvý, svieži vzhľad. Je to ideálny pomocník pre pravidelné neinvazívne odstraňovanie drobných vrások, stimuláciu kolagénu a vypnutie pleti - príjemné ošetrenie tváre a dekoltu s krásnymi výsledkami, ktoré si zamilujete.

 

Nedovoľte celulitíde, aby vás obrala o sebavedomie. Objednajte sa na vstupnú konzultáciu a užívajte si hladkú pokožku bez „pomaračového” efektu. 

 
Zdieľať na sociálnych sieťach
Akcie, rady a tipy priamo na
váš email
Získajte prístup k limitovaným sezónnym zľavám na zákroky len pre odoberateľov newslettra. Tiež si budete môcť ako prví pozrieť videá s novinkami zo sveta zdravia a estetickej medicíny.
Odoslaním tohto formulára vyjadrujete súhlas so spracovaním osobných údajov za podmienok, ktoré sú dostupné na internetových stránkach www.klinikazdravia.sk/ochrana-osobnych-udajov
MUDr. TERÉZIA GRIGĽOVÁ dermatológ špecialista

Atestovaná kožná lekárka s viac ako 10 ročnou praxou v estetickej a korektívnej medicíne. Prax absolvovala na najlepších klinikách v Bratislave (Esthetic, Mediskin, Ústav lekárskej kozmetiky), kde mala možnosť pracovať s rôznymi laserovými a terapeutickými prístrojmi a spolupracovať s najlepšími odborníkmi na estetickú dermatológiu. Pri svojej práci tieto skúsenosti rada využíva a kombináciou rôznych techník sa snaží o čo najlepší výsledok pri riešení rôznych dermatologických problémov.

Podobné články
článok / Nov 21 2022
Chcete aby vaša pleť žiarila ? Trpíte rozšírenými pórmi? Pomocou cielených aktívnych látok a jemnej ex...
článok / Jún 19 2020
Alergia je precitlivenosť organizmu, prehnaná imunitná odpoveď na alergény okolo nás. Alergiu obvykle priam...
článok / Dec 18 2020
Za sfarbenie pokožky a vlasov je zodpovedný pigment melanín, ktorý pokožku chráni pred škodlivými účinkami ...
článok / Nov 21 2022
Akné patrí medzi jedno z najčastejších ochorení pleti.  Vznik akné  môže závisieť od mnohých fakt...