Darujte
zdravie a krásu
článok / Nov 10 2021

Hydra Beauty - čistá a zdravá pleť

Čistá pleť je základom pre jej zdravie a vitalitu. Navyše, pokožka tváre je neustále viditeľná a jej nedostatky dokážu napáchať škody na sebavedomí v každom veku. Podporte zdravie svojej pokožky ošetrením profesionálnym systémom Hydra Beauty, ktorý si poradí s aknóznou pleťou, upchatými pórmi a nečistotami. 

 

Hydra Beauty - systém na čistenie pleti

Hydra Beauty je komplexné riešenie v prípade upchatých pórov, kožných parazitov a komedónov. Po ošetrení je pleť omladená, zlepší sa tonus a textúra pleti. Prístroj na dôkladné čistenie a omladenie pleti kombinuje tri účinné technológie: 

Hydrabeauty Žilina - Klinika Zdravia

 

AquaClean

Technológia AquaClean využíva čistiace kyseliny mliečnej a salicylovej, z pleti sú odstránené nečistoty hlboko v póroch, maz, komedóny a časti odumretej pokožky. Kyselina hyalurónová pleť hydratuje a vyživí. 

 

Mikrodermabrázia

Počas ošetrenia mikrodermabráziou z pleti odstránime prebytočnú keratínovú vrstvu, vákuum podporuje krvný a lymfatický obeh. Výsledkom tohto ošetrenia je vyhladenie jemných vrások, zlepšenie jaziev po akné, zmenšenie pórov, zlepšenie stavu povrchových pigmentácií, rozjasnenie a regenerácia pleti. 

 

Multipolárna elektroporácia

Za pomoci mikroprúdov v pokožke vznikajú dočasné kanáliky, ktorými prenikajú účinné látky hlbšie do pokožky. Súčasťou eletroporačnej hlavice je aj LED terapia, červené svetlo zvyšuje produkciu bunkovej energie a tak pôsobí blahodarne na omladenie buniek, modré svetlo pôsobí dezinfekčne a je účinnou podpornou terapiou liečby akné. 

 

O ošetrení

Ošetrenie je neinvazívne, bezbolestné, je možné ho vykonávať počas celého roka. Je vhodné pre všetky typy pleti a aj pre veľmi citlivú pleť. Ošetrenie trvá 60 - 90 minút v závislosti od aktuálneho stavu pokožky. Ošetrenie nemá takmer žiadne kontraindikácie, mikrodermabrázia sa nevykonáva pri rozšírených cievkach na tvári. Frekvenciu ošetrení vám navrhne lekárka, štandardne je vhodné ošetrenie jedenkrát za za 3 - 4 týždne. Ošetrenie prebieha v bezpečnom medicínskom zariadení pod dohľadom skúsenej dermatologičky. 

 

Doprajte si zdravú a sviežu pleť, objednajte sa na ošetrenie Hydra Beauty ešte dnes. Ceny a možnosť objednať sa nájdete v sekcii lekárska kozmetika na Klinike zdravia.

 
Zdieľať na sociálnych sieťach
Akcie, rady a tipy priamo na
váš email
Získajte prístup k limitovaným sezónnym zľavám na zákroky len pre odoberateľov newslettra. Tiež si budete môcť ako prví pozrieť videá s novinkami zo sveta zdravia a estetickej medicíny.
Odoslaním tohto formulára vyjadrujete súhlas so spracovaním osobných údajov za podmienok, ktoré sú dostupné na internetových stránkach www.klinikazdravia.sk/ochrana-osobnych-udajov
MUDr. TERÉZIA GRIGĽOVÁ dermatológ špecialista

Atestovaná kožná lekárka s viac ako 10 ročnou praxou v estetickej a korektívnej medicíne. Prax absolvovala na najlepších klinikách v Bratislave (Esthetic, Mediskin, Ústav lekárskej kozmetiky), kde mala možnosť pracovať s rôznymi laserovými a terapeutickými prístrojmi a spolupracovať s najlepšími odborníkmi na estetickú dermatológiu. Pri svojej práci tieto skúsenosti rada využíva a kombináciou rôznych techník sa snaží o čo najlepší výsledok pri riešení rôznych dermatologických problémov.

Podobné články
článok / Nov 17 2022
Chcete zažiť luxusný a zmyslový zážitok?   Ošetrenie platinum facial je charakteristické ošetrenie p...
článok / Jún 17 2020
Odstránenie materského znamienka prevádzame na Klinike zdravia v Žiline z estetických alebo zdravotných prí...
článok / Dec 18 2020
Koža tvorí ochrannú bariéru pred vonkajšími vplyvmi a je najväčším zmyslovým orgánom. Na jej vzhľad vplývaj...
článok / Nov 04 2020
Nechtová mykóza je ochorenie, ktoré vo väčšine prípadov postihuje nechty na nohách. Mykózami trpí až 30% po...