Darujte
zdravie a krásu
článok / Dec 16 2022

ČO JE RÁDIOFREKVENCIA A AKO FUNGUJE ?

Rádiofrekvencia aplikovaná na tvár.

Rádiofrekvencia sa používa na omladenie tváre, spevnenie pleti a redukcia vrások, zároveň aj na tvarovanie postavy a liečby celulitídy.

Veľkou výhodou ošetrenia je , že ide o neinvazívny thermo lifting  bez pomoci ihiel a výplňových materiálov  s efektom omladenia tváre, ktorý je viditeľný už po prvom ošetrení. Pri rádiofrekvenčnom ošetrení sa nanáša kontaktný gél a  pôsobením tepla sa sťahujú kolagénové vlákna, ktoré spevňujú pokožku, čo sa bezprostredne odrazí vo viditeľnom napnutí pleti. Rádiofrekvencia s intenzitou 2 MHz  z dlhodobého hľadiska podporuje rekonštrukciu kolagénu, vplýva na pevnejší, mladistvejší vzhľad tváre. To všetko sa deje prirodzenou cestou, stimuláciou samoliečebnej schopnosti ľudského tela. 

 

Rádiofrekvencia tváre Žilina I Klinika Zdravia

 

Vďaka stiahnutiu kolagénových vlákien, dochádza k tvorbe nového kolagénu. Po opakovanom ošetrení dosiahneme zjemnenie vrások, jednotnejšiu a zdravo vyzerajúcu pokožku. Každá ošetrovacia hlavica je vybavená LED svetelnou terapiou. Po ošetrení sa na pleť nanáša maska podľa potreby, ktorá sa nechá pôsobiť 15-20min.

 

Tvárová rádiofrekvencia je ideálne pravidelné ošetrenie, ak sa rozhodnete systematicky starať o svoju pleť a významne spomaliť jej starnutie. Jej veľkou výhodou je že funguje aj bez ihiel a cudzých výplňových materiálov.  

 

Ošetrenie trvá približne 60 minút, je príjemné a pôsobí ako relaxačná masáž. Aby bol efekt najviac viditeľný  odporúčame 5 a viac sedení, 1 krát za týždeň alebo podľa odporúčaní dermatologičky na základe typu vašej pleti. Pleť je už po prvom ošetrení jemnejšia a vypnutejšia.

Pleťové ošetrenie

  • Neinvazívny thermo lifting
  • Viditeľný efekt už po prvom ošetrení
  • Stiahnuté kolagénové vlákna- viditeľné napnutie pleti
  • Mladistvejší vzhľad tváre
  • Tvorba nového kolagénu
  • Zjemnenie vrások
  • Zjednotenie tónu pleti

 

Je dosť dobre možné, že s rádiofrevenčným ošetrením máte nedobrú skúsenosť z nejakého kozmetického salóna kde majú nejaký lacný nefunkčný prístroj. Nenechajte sa odradiť a vyskúšajte ošetrenie u nás, náš prístroj je bezpečný a naozaj funguje.

 

Rádiofrekvencia aplikovaná na telo.

Pri telovom ošetrení pôsobením rádiofrekvencie s intenzitou 1MHz sa tukové bunky v pokožke zohrievajú. Tuk sa dostáva do medzibunkového priestoru, odtiaľ putuje do lymfatického a žilového systému a vylučovacím systémom opúšťa telo. Tukové bunky sa zmenšia, zlepší sa mikrocirkulácia a obnovia sa metabolické procesy, dochádza k redukcii celulitídy a spevneniu pokožky. Po ošetrení je potrebné zvýšiť pitný režim. Už po prvom ošetrení je pokožka jemnejšia. Ošetrenie odporúčame absolvovať minimálne 5 krát, minimálny odstup medzi ošetreniami je 24h.

Telové ošetrenie

  • Odbúranie tuku
  • Redukcia celulitídy
  • Spevnenie pokožky

 

O ďalších našich kozmetických ošetreniach aj možnosť objednať sa nájdete TU.

 

Zdieľať na sociálnych sieťach
Akcie, rady a tipy priamo na
váš email
Získajte prístup k limitovaným sezónnym zľavám na zákroky len pre odoberateľov newslettra. Tiež si budete môcť ako prví pozrieť videá s novinkami zo sveta zdravia a estetickej medicíny.
Odoslaním tohto formulára vyjadrujete súhlas so spracovaním osobných údajov za podmienok, ktoré sú dostupné na internetových stránkach www.klinikazdravia.sk/ochrana-osobnych-udajov
MUDr. TERÉZIA GRIGĽOVÁ dermatológ špecialista

Atestovaná kožná lekárka s viac ako 10 ročnou praxou v estetickej a korektívnej medicíne. Prax absolvovala na najlepších klinikách v Bratislave (Esthetic, Mediskin, Ústav lekárskej kozmetiky), kde mala možnosť pracovať s rôznymi laserovými a terapeutickými prístrojmi a spolupracovať s najlepšími odborníkmi na estetickú dermatológiu. Pri svojej práci tieto skúsenosti rada využíva a kombináciou rôznych techník sa snaží o čo najlepší výsledok pri riešení rôznych dermatologických problémov.

Podobné články
článok / Jún 17 2020
Odstránenie materského znamienka prevádzame na Klinike zdravia v Žiline z estetických alebo zdravotných prí...
článok / Feb 15 2021
Rozšírené, výrazné žilky a metličky tmavočervenej, fialovej a modrej farby trápia vysoké percento populácie...
článok / Jún 19 2020
Pravidelná kontrola materských znamienok – je potrebná aj u detí a mladých ľudí? Rozhodne áno. Aj keď je na...
článok / Jún 19 2020
Laserový resurf priniesol do estetickej medicíny revolúciu. Pokožka sa po laserovom zbrúsení povrchu epider...